Kiltakoulut toiminnallinen loppuseminaari Tampereella to 19.9.2013 klo 9-16

osoitteessa Tredu, Ajokinkuja 6.
Saapumisohje

223817_10151143968169339_2058333677_n.jpg

Näe Asentajakillan PBL- ja projektioppimista iPadien ja ammattitutorien avulla livenä, tutustu Keikkailijoiden yrittäjyyden oppimiseen, kuule Pintakillan keinot elävöittää opiskelua pelillisyydellä ja koe, miten Kiltakouluissa käytetään some-välineitä oppimisen syventämisessä.

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Tiedustelut anu.konkarikoski(at)kktavastia.fi

Saat loppuseminaarista todistuksen tekemällä päivän havainnoista n. kolmen hengen tiimissä blogipäivityksen, videon tai sarjakuvan. Näin pääset tekemään kiltakoulumaisesti havainnointia, kuvaamista ja prosessin päätyttyä oppimisen syventämistä kirjoittamalla.

Jos haluat itsellesi tukea uuden tekniikan tai työskentelytavan haltuun ottamiseen, voit varata opiskelijatutorin ilmoittautumisen yhteydessä. Käytämme ensisijaisesti osallistujien omaa / itse lainaamaa laitetta, mutta järjestäjillä on varattavissa rajallinen määrä iPadeja, iPad minejä sekä iPod Toucheja lainattaviksi.

SSKKYhaitariovi.jpg

klo 8.30 Ilmoittautuminen ja mobiililaitteiden opastus alkaa

Tapahtumapäivitykset tai linkki niihin:
Google-tunnusten luomiseen ja Kiltatapahtumat-blogiin kirjoittajaoikeuksien hankkiminen mahdollista liikuntasalissa.

#kiltatapahtumat

Mahdollisuus tutustua toripisteisiin klo 8.30-15.15
Yrittäjän arkea: miten käsityöyritys käyttää sosiaalista mediaa markkinoinnissa
Pintakilta: wiki ja Moodle avoimessa käytössä
ym.

Klo 8.45 - 9.45 Kahvi (ruokasali)

9.45 Avaussanat (liikuntasali) / Minna Taivassalo-Salkosuo, OPH & Anu Konkarikoski Ammattiopisto Tavastia
koulutuspäivään osallistujien ohjeistus mobiililaitteiden käyttöön (liikuntasali)

10.00 Sininen teippi - pelillisyyttä opetukseen / Jari Välkkynen, Pintakilta, Ammattiopisto Tavastia (liikuntasali)

10.15 QR-koodin hyötykäyttö / Tapio Patrikainen, ProsessiStars, OSAO (liikuntasali)

10.30 Tutustumiskohteet tutorien johdolla (6 kohdetta / osallistuja à 25 min + 5 min siirtymiseen)

Kaikkien osallistujien tutustumiskohteet
  • iPad videot / Tapio Hanhilammi (Asentajakillan 2. vuosikurssin työsali)
  • Ammattitutorit ja asiakastyö / Hannu Waltzer (Pintakilta, Tredu), Ville Bräysy (Puukilta, Osao) / Pintakilta Tampereen työsali)
  • 1. vuosikurssin projekti / Petri Jäminki, Tredu (Asentajakillan 1. vuosikurssin työsali)
  • Mobiililaiteopiskelun hengähdyspiste - muokkaa välillä sähköisiä muistiinpanojasi ja tutustu opiskelijoiden blogeihin / Petri Karisma (Tredu), Anu Konkarikoski (Ammattiopisto Tavastia) Johanna Hoffren, Mimmi Heiniö, Satu Järvinen (Bisneskilta, Omnia)

Ilmoittautumisen yhteydessä valittavat kaksi kohdetta
  • Salon Y-päivän järjestelyt / Johanna Rintanen + opiskelijat (SSKKY)
  • Pinterest & Blogit / Marja-Liisa Hirvonen ja Sami Ruotsalainen (SSKKY)

• ulos luokkahuoneesta / Esko Hentilä, Matkailukilta (Ammattiopisto Tavastia)
  • Oppimistyylit / Keijo Hakala HAMK/AOKK & Mika Heinonen (Ammattiopisto Tavastia)

• IT-vaatimukset / Janne Kalmari, Petteri Pyykkönen (Ammattiopisto Tavastia)
  • Esimiesnäkökulma / Riikka Riihimäki (Ammattiopisto Tavastia), Ari Mäkitalo (Tredu), Elina Korkeaoja (Salon seudun ammattiopisto)

11.30-13.00 Lounas porrastetusti ryhmissä ruokasalissa (omakustanteinen, hinta 5,50 eur)

Kohteisiin tutustuminen jatkuu lounaan jälkeen porrastetusti alkaen aina 15 yli ja 15 vaille tasan.

Kahvi (ruokasali), mahdollisuus työstää blogia, sarjakuvaa tai videota.

15.00- 16.00 Yhteinen ohjelma liikuntasalissa
  • LIPPO-yhteistyöhankkeen tuloksia Oulusta
  • KeikkailuExtran virallinen julkistus / Marja-Liisa Hirvonen ja Johanna Rintanen, SSKKY
  • Asentajakillan 2. vuoden opiskelijoiden blogien helmet / Jari Välkkynen, Ammattiopisto Tavastia